Overslaan naar inhoud

Vast of freelance

We guarantee job satisfaction and ensure independence.

ICT, ons acroniem voor I See Talent. Imalink legt een bijzondere nadruk op menselijke relaties. Kies jij voor een vaste job of prefereer je een opdracht als freelancer? ICT-professionals moeten zich in de eerste plaats goed voelen binnen een organisatie. Net hierin onderscheidt Imalink zich als een ware autoriteit vergeleken met haar concurrentie. 

Kiezen voor een vaste job?

De rechtstreekse link naar jobtevredenheid

Routine staat niet in Imalinks woordenboek. Je kan rekenen op afwisseling, nieuwe uitdagingen en jobzekerheid. Wanneer je vast in dienst werkt, ben je niet gebonden aan één project of bedrijf. Maar je kan net zo goed als bediende aan langdurige projecten werken. In onderling overleg vullen we je loopbaan flexibel in op basis van je interesses. We zorgen ervoor dat je kan werken aan projecten bij diverse klanten en in uiteenlopende werkomgevingen. Bovendien word je ingezet bij Top 500-bedrijven zodat je voluit verder kan groeien.

Een loopbaan op maat

Bij Imalink werk je als ICT-consultant op hoog niveau. Om dat te ondersteunen bieden we jou de mogelijkheid om je eigen specialisatie verder uit te bouwen en erin door te groeien. Je wordt bij Imalink enkel toegewezen aan projecten die volledig bij je passen.

Coaching

Het Imalink managementteam staat je altijd bij. Via open communicatie, regelmatig overleg en trainingen in erkende vormingscentra en Competence Centers investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo kan jij het beste uit jezelf én je job halen.

Uitstekend loonpakket

Prestaties verdienen beloning. Als Imalink consultant kan je rekenen op een transparant, aantrekkelijk en competitief loon naar werken met stipte betaaltermijnen. Hierbij houden we rekening met de hedendaagse normen, je inspanningen en verantwoordelijkheden.

Ondernemen als freelance consultant?

De rechtstreekse link naar zelfontplooiing

Je bent in de eerste plaats een ondernemer. Daarom is het onze missie om je kwaliteitsopdrachten te bieden die je ondersteunen in je zelfstandig statuut. Als freelance Imalink consultant geniet je net als onze vaste medewerkers van professionele ondersteuning en word je uiteraard betrokken bij onze activiteiten en evenementen. Je bent voor Imalink een gelijkwaardige business partner en geen buitenstaander, die samen met ons de toevertrouwde projecten feilloos uitvoert.

Zelfstandigheid

Als zelfstandige kies je voor vrijheid en dat respecteren wij. We zien je als een volwaardige partner zonder hiërarchische structuur. Wij doen tijdelijk een beroep op jouw expertise en kennis om een project nieuwe input te geven maar werken ook graag op lange termijn samen.

Kwaliteitsopdrachten

Als Imalink freelancer bieden we je interessante opdrachten aan bij toonaangevende bedrijven. Onze klanten bevinden zich tussen de Top 500-bedrijven, in de meest uiteenlopende sectoren. Daarnaast zijn ontplooiing, ervaring en professionalisme slechts enkele troeven die je tijdens elke opdracht meeneemt.

Een competitieve vergoeding en stipte betalingen

Imalink houdt graag rekening met je noden als freelancer. Zo kan je zeker zijn van correcte overeenkomsten, stipte betaaltermijnen, administratieve ondersteuning en de nodige flexibiliteit. Daarbij mag je als Imalink freelancer rekenen op een aantrekkelijke vergoeding op basis van je ervaring, expertise en professionele uitvoering.