Overslaan naar inhoud

Onze jobs & opdrachten

We create opportunities,
You take the challenge.

Flexibiliteit, het komt van twee kanten.
Bij Imalink zetten we zowel bedienden als freelancers in.
Onze opportuniteiten zijn legio.

Los van de samenwerkingsformule mogen onze team members rekenen op intensieve professionele en persoonlijke ondersteuning. En klanten rekenen op onze Imalink consultants met net dat tikkeltje extra drive.

We're looking for you

We match your personal growth
to your goals and ambitions

Fit to specifications

IT-Projecten vereisen een eigen aanpak, een specifieke configuratie, applicaties op maat, eigen specialismen. Geen copy-paste werk.

Imalink team members hebben de ICT-kennis en -ervaring voor uw project, en passen zich graag aan uw cultuur en werkethiek aan. Ons principe ‘Fit to specifications’ houdt in dat u niet hoeft te investeren in voorafgaande opleidingen.

Follow-up the project

Een accurate opvolging maakt integraal deel uit van ons engagement. Regelmatige opvolgingen en bijsturing waar wenselijk, werkt efficiënt en vergroot enkel maar de kans op succes. Imalink organiseert vaak evaluatiegesprekken, zodat we intensief betrokken blijven bij uw project en onze hiermee verbonden team members.

Job satisfaction

Onze team members voelen zich goed in hun vel. Dat betekent meer voor u als klant dan u zou denken. Het garandeert u snelheid en flexibiliteit die voortvloeien uit gevoel voor verantwoordelijkheid en niet uit verplichting. Kiezen voor Imalink is kiezen voor progressie: een opwaartse lijn voor uw project, uw business en uiteindelijk ook uw resultaten.