Skip to content

Support Engineer

Ben je een leergierige Support Engineer die niet alleen vlot communiceert in het Nederlands, maar ook in het Engels en het Frans? Kent Windows geen geheimen voor jou? Antwoordde je volmondig ‘ja’? Jij bent de Support Engineer die we nodig hebben! Solliciteer vandaag nog en we contacteren je zo snel mogelijk.

Support Engineer
Wat wordt van jou verwacht?

Als Support Engineer verzorg je de support voor de verschillende gebruikers. Je voorziet hiervoor in eerste instantie zelf een oplossing. Je ziet steeds toe op een geborgde probleemafhandeling. Daarnaast zal je ook meebouwen aan het documentatieplatform. Hiervoor krijg je de verantwoordelijkheid om mee vorm te geven aan de manier waarop binnenkomende vragen behandeld worden en opgevolgd worden

Hoe ziet jouw profiel eruit?

Als Support Engineer heb je een goede kennis van het informaticalandschap en ben je bereid je voortdurend bij te scholen. Daarnaast beschik je ook over volgende kennis:

  • Goede kennis van MS Windows en MS Office
  • MS Outlook kent geen geheimen voor jou
  • Kennis van SAP is mooi meegenomen

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be