Team

Together everyone achieves more

Rechtstreeks contact leidt tot verrassende vanzelfsprekende oplossingen.
Daarom is onze “open door policy” een essentieel onderdeel van onze samenwerking.
Bij Imalink nodigen wij u graag uit voor een sterke koffie en verrassende ideeën die u misschien niet had verwacht.

Met ons krachtig team van vakmensen kan u rekenen op transparantie, rechtstreeks contact en een dynamische samenwerking. Even kennismaken:

Isabelle - Imalink

Isabelle De Meyer

Chief Executive Officer – Vennoot
Natural-born leader

Omdat ICT vaak niet tot de core business van organisaties behoort, worden ook niet alle mogelijkheden benut. In mei 2000 richtte Isabelle Imalink op om haar specialiteit, rekrutering van ICT-consultants daartoe in te zetten. High level consultancy aanbieden en bedrijven innovatieve en efficiënte oplossingen voorstellen was en is het doel. Isabelle neemt als CEO en vennoot de dagelijkse leiding op, waarbij ze graag uw rechtstreekse aanspreekpunt is.

Arne Masureel

Chief Operating Officer – Vennoot
Workflow energizer

Imalink’s high-level consultants moeten zich maximaal kunnen focussen op de projecten van onze klanten. Aan Arne hebben zij en onze backoffice een gepassioneerde COO, die instaat voor het dagelijks beheer van de core-activiteiten en voor de gewenste support op het vlak van administratie, en logistieke issues. Voor zowel algemene, technische als administratieve informatie kan je dus steevast bij Arne terecht.


Lotte - Imalink

Lotte Waterschoot

Digital Marketing & Social Media Officer
Making the Digital Future ours

Als organisatorische duizendpoot met een zwak voor uitdagingen zet Lotte de puntjes op de digitale i. Immers weet “digital native” Lotte als geen ander in te spelen op de digitale uitdagingen van morgen. Zij waakt over de Digitale marketing en Social Media van Imalink, maar stelt tevens haar expertise ten dienste van onze klanten. Haar doel? U en ons vandaag klaarstomen voor de digitale uitdagingen van morgen.


Louis - Imalink

Louis K. Charles

Chief Morale Officer
Our Royal Company Mascotte

Het hoog houden van het moraal is de kerntaak van Louis. Hij helpt ons dagelijks inzien dat het de simpele dingen in het leven zijn die het meeste te betekenen hebben. Louis weet dan ook als geen andere hoe de dagelijkse stress van het leven op afstand te houden. Hij deelt deze gave van innerlijke kalmte dan ook graag met zijn collega’s bij Imalink. Louis leert ons dat het leven meer gaat over hoe we op gebeurtenissen reageren dan over de gebeurtenissen an sich. Naast deze kerntaak geniet hij van lange dutjes, korte wandelingen en het uitlokken van korte aaisessies.

Amélie - Imalink

Amélie Van Beveren

Recruitment Officer
Power and talent convertor

Vanuit haar functie selecteert Amélie heel nauwgezet de best geschikte ICT-expert voor de job. Hierbij houdt zij rekening met de reële ICT-kennis van onze kandidaten, hun ervaring en fit to specifications: Imalink Team Members moeten immers naadloos aansluiten bij de bedrijfscultuur en werkethiek van zowel Imalink als van onze klanten. Hierbij werkt Amélie nauw samen met Isabelle en zijn zij het directe aanspreekpunt voor de opvolging en evaluatie van onze consultants en uw projecten.

  

Jij ?

Management Assistent - in wording
Ground force support

Iedere dag engageren wij ons bij Imalink opnieuw om onze klanten en ICT-consultants snelle, flexibele en correcte dienstverlening te bieden. Een daadkrachtig management moet dan ook op een uiterst dynamische wijze worden ondersteund.
Hier kan ook jij een rol spelen. Hier kan jouw methodische aanpak een cruciale rol opnemen. Help jij straks Imalink, onze teamleden en het management aan die extra nodige grondsteun? Neem gerust contact met ons op, dan toetsen we onze verwachtingen aan de jouwe en wie weet …