Team

Together everyone achieves more

Rechtstreeks contact leidt tot verrassende vanzelfsprekende oplossingen.
Daarom is onze “open door policy” een essentieel onderdeel van onze samenwerking.
Bij Imalink nodigen wij u graag uit voor een sterke koffie en verrassende ideeën die u misschien niet had verwacht.

Met ons krachtig team van vakmensen kan u rekenen op transparantie, rechtstreeks contact en een dynamische samenwerking. Even kennismaken:

Isabelle - Imalink

Isabelle De Meyer

Gedelegeerd Bestuurder – Vennoot
Natural-born leader

Omdat ICT vaak niet tot de core business van organisaties behoort, worden ook niet alle mogelijkheden benut. In mei 2000 richtte Isabelle Imalink op om haar specialiteit, rekrutering van ICT-consultants daartoe in te zetten. High level consultancy aanbieden en bedrijven innovatieve en efficiënte oplossingen voorstellen was en is het doel. Isabelle neemt als CEO en vennoot de dagelijkse leiding op, waarbij ze graag uw rechtstreekse aanspreekpunt is.

Arne Masureel

Bestuurder– Vennoot
Workflow energizer

Imalink’s high-level consultants moeten zich maximaal kunnen focussen op de projecten van onze klanten. Aan Arne hebben zij en onze backoffice een gepassioneerde COO, die instaat voor het dagelijks beheer van de core-activiteiten en voor de gewenste support op het vlak van administratie, en logistieke issues. Voor zowel algemene, technische als administratieve informatie kan je dus steevast bij Arne terecht.

Amélie - Imalink

Amélie Van Beveren

Talent Acquisition Manager
Power and talent convertor

Geen high level ICT-consultancy voor uw projecten zonder nauwgezette selectie van geschikte ICT-experts. Amélie selecteert onze mensen gebaseerd op hun reële ICT-kennis, ervaring en fit: voor uw projecten komen enkel de besten in aanmerking. Imalink Team Members moeten immers naadloos aansluiten bij de bedrijfscultuur en werkethiek van zowel Imalink als van onze klanten. Als spilfiguur binnen ons Talent Acquisition team vormt Amélie de draaischijf tussen ICT-consultant, klant en Imalink. Opvolging en evaluatie van consultant en project zijn hierbij de kernwoorden.

Louis - Imalink

Louis K. Charles

Chief Morale Officer
Our Royal Company Mascotte

Het hoog houden van het moraal is de kerntaak van Louis. Hij helpt ons dagelijks inzien dat het de simpele dingen in het leven zijn die het meeste te betekenen hebben. Louis weet dan ook als geen andere hoe de dagelijkse stress van het leven op afstand te houden. Hij deelt deze gave van innerlijke kalmte dan ook graag met zijn collega’s bij Imalink. Louis leert ons dat het leven meer gaat over hoe we op gebeurtenissen reageren dan over de gebeurtenissen an sich. Naast deze kerntaak geniet hij van lange dutjes, korte wandelingen en het uitlokken van korte aaisessies.