Ons DNA

Directly and straightforward

Als onafhankelijk Belgisch ICT-dienstverlenend bedrijf bieden wij sinds het jaar 2000 internationale top 500-bedrijven projectondersteuning op lange termijn, kortlopend en ad hoc.

Daarbij streven we systematisch naar partnerships. Met klanten en consultants, want doelgericht investeren in relaties is precies wat Imalink onderscheidt van de concurrentie. De juiste ICT-oplossing is niet haalbaar zonder betrokkenheid.

Imalink, the house of trust

Bij Imalink verdient elke opdracht dezelfde betrokkenheid.
Samen met ons team van ICT-specialisten staan we garant voor de waarden die wij belangrijk vinden. Bij ieder contact met partners zullen onze fundamenten dan ook sterk naar voor komen. Enkel zo bekomen we een goede, persoonlijke en betrokken samenwerking.

Ons huis van vertrouwen steunt sinds dag één dan ook op de volgende zeven pijlers:

Imalink - Deontologie

Deontologie

Imalink gaat steeds ethisch te werk. Zo hechten we veel belang aan gemaakte afspraken en komen we beloftes ook iedere keer na. Ons motto is steeds: goede afspraken maken goede vrienden. Een correcte samenwerking is voor ons zeer belangrijk en daarbij hebben wij veel aandacht voor menselijke relaties.

Imalink - Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

We bouwen graag duurzame partnerships op. Dat kan alleen als beide partijen hiervoor open staan en elkaar kunnen vertrouwen. Elk project verdient hetzelfde engagement, zowel projecten van korte als lange duur. Hierbij staan professionele uitvoering en transparantie centraal. Met andere woorden: u kan op ons rekenen.

Imalink - Krachtig maatwerk

Krachtig maatwerk

Aangezien uw ICT-project een aanpak op maat vereist, helpen wij u van A tot Z zonder copy-paste werk. Imalink bekijkt iedere opdracht afzonderlijk en maakt ze passend aan uw noden. Imalink-consultants worden dan ook steeds toegewezen aan projecten die volledig bij hun kennis en vaardigheden passen. Een win-winsituatie voor beide partijen dus.

Imalink - Follow-up

Follow-up

Accurate opvolging maakt integraal deel uit van ons engagement. Regelmatig controleren en bijsturen werkt efficiënt en vergroot de kans op succes. We organiseren regelmatig evaluatiegesprekken zodat we intensief betrokken blijven bij uw project. Continuïteit is voor Imalink van groot belang.

Imalink - Proactief denken

Proactief denken

We vinden het erg cruciaal om vooruit te denken, zowel voor onszelf als voor u en onze consultants. Zeker in een snel veranderende ICT-wereld zoeken we graag naar de meest optimale oplossing van technologie en markten. Zelfs in domeinen waarin we ons (momenteel) niet in bevinden willen we up-to-date blijven.

Imalink - Arbeidsvreugde

Arbeidsvreugde

Onze Imalink-consultants voelen zich goed in hun vel. Iedereen krijgt de kans zichzelf professioneel te ontplooien op een manier die bij hem of haar past. Door regelmatig evenementen en activiteiten buiten de werkuren te organiseren, houden we het moraal hoog. Dat resulteert rechtstreeks in snelheid en flexibiliteit naar uw project toe. Verantwoordelijkheid is bij ons team vanzelfsprekend, geen verplichting.

Imalink - In balans

Perfect in balans

Imalink is financieel gezond. Ja, dat zeggen we luidop. In de snel evoluerende economie van vandaag spelen we kort op de bal. Onze transparante, financiële structuur is eenvoudig maar doeltreffend. Met heldere doelstellingen en een sterk commercieel beleid garanderen we onze klanten en consultants de zekerheid van een evenwichtige partner.

DNA is like an application but far, far more advanced than any software ever created