Skip to content

Network Security Engineer

Ben jij een Network Security Engineer ervaren met de analyse van netwerkcommunicatiestromen? Ben je een krak in Network Management? Solliciteer nu!

Wat verwachten van je?

Als Network Security Engineer ben je medeverantwoordelijk voor de segmentatie en beveiliging van het productienetwerk. Daarnaast sta je in voor de implementatie van een security framework. Ook het beheren van de firewalls en de beveiligingsproducten is een van jouw taken.

Network Security Engineer
Wie ben jij?

Naast het bezitten van een Master diploma beschik je als Network Security Engineer over de volgende vaardigheden:

  • Zeer goede kennis van switches en routers (Cisco)
  • Excellente kennis van subnetting en routing
  • Doorgedreven ervaring met TCP/IP
  • Ervaring met Fortinet is een plus

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be