Overslaan naar inhoud

Business Analyst Banking

Ben jij een gedreven Business Analyst met ervaring binnen de bancaire sector? Met een analytische mindset en goede communicatie skills? Solliciteer nu!

Projectomschrijving

Als Business Analyst Banking zal je ten eerste instaan voor het begrijpen, analyseren en modelleren van de huidige businessprocessen. Op basis hiervan definieer en documenteer je de business en functionele noden van de users. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het definiëren en beschrijven van de testplannen en cases. Ten slotte zorg je steeds voor de nodige documentatie.

Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Business Analyst Banking over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Minstens 5 jaar ervaring als Business Analyst in de financiële sector
  • Ervaring met XML en SQL is een plus

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be