Skip to content

Functional Analyst Finance

Ben jij een Functional Analyst met boekhoudkundige kennis? Breng jij met de analyses en implementatie van platformen tot een goed einde? Solliciteer nu!

Jouw opdracht

Als Functional Analyst zal je meewerken aan verschillende projecten en heb je een gevarieerd takenpakket. Ten eerste zal je de use cases en processen opstellen en updaten. Je verzamelt en analyseert de business requirements. Daarnaast stel je testplannen op en sta je ook in voor de validatie ervan. Je ondersteunt de kerngebruikers vanuit een functioneel perspectief. In het kader hiervan stel je trainingsmateriaal op. Ten slotte bied je steeds ondersteuning bij incidenten en problemen.

Imalink - Functional Analyst Finance
Jouw ervaring

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Aantoonbare ervaring met Finance
  • Boekhoudkundige kennis
  • Kennis en ervaring van BPMN, UML

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be