Skip to content

Full Stack Java Developer

Word ook jij instant happy van het ontwikkelen van de perfecte Java softwaretoepassingen ? De technische documentatie en het uitwerken van de testprogramma’s, daar word je zelfs helemaal wild van?! Je kan er uren over palaveren, in het Nederlands of Frans maar ook in het Engels, want Java Development is nu eenmaal jouw dada?

Herken jij je hier helemaal in? Super! Beschik je bovendien over onderstaande kennis en vaardigheden? Dan nemen wij jou graag op als Senior Full Stack Developer in ons team van Java Ontwikkelaars.

Waar werk jij straks aan mee?

Als Full Stack Java ontwikkelaar zal je, in teamverband, werken aan kritische programma’s. Daarbovenop zal je als Java developer instaan voor wijzigingen aan bestaande applicaties en componenten.

Het technisch trainen en coachen van jouw collega’s behoort eveneens tot jouw kerntaken.

Welke skills beheers jij als de beste?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische vaardigheden:

  • Java en Spring FRAMEWORK
  • JPA
  • Webservices
  • Web Frontend development ervaring
  • J2JE / J2EE ervaring

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Bjorn DS

Software Engineer

Het leuke aan Imalink is de persoonlijke band die je hebt met de andere medewerkers. Er is altijd een toffe sfeer, je voelt je geen ‘nummer’ én je werkt samen met professionele vakmensen die ook graag plezier maken.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be