Bye bye 2019, hello 2020

Lochristi 25 januari 2020
2019 ligt ondertussen al een paar weken achter ons. Daarom vierde Imalink afgelopen zaterdag met al zijn medewerkers, consultants én partners feest om het jaar 2020 alvast goed in te zetten.

Ook dit jaar waren we met z’n allen te gast bij restaurant Fleur De Lin om te klinken op 2020 en te genieten van een culinair diner. Chef Lode streed met zijn team opnieuw in 2019 mee aan de Bocuse d’Or, de meest prestigieuze culinaire wedstrijd ter wereld. En, met veel bloed, zweet en concentratie kan hij zichzelf de achtste beste kok van de wereld noemen!

Gastvrouw Barbara verwelkomde ons allen hartelijk in de lounge met een glas champagne. Later werden enkele heerlijke hapjes rondgedragen die gewoonweg smolten op je tong.

Imalink New year 2020
Imalink-Chef Lode De Rover

Isabelle sprak ons allen toe in de lounge net voor we naar onze tafel begeleid werden. Ze vertelde over het mooie 2019 dat Imalink doorstond en verwelkomde een aantal nieuwe consultants.

De grote speech spaart Isabelle nog een beetje op voor het 20ste verjaardagsfeest van Imalink dat later in mei zal plaatsvinden. Zet dit dus maar alvast zeker in je agenda.

Eens aan tafel werden onze smaakpapillen op de proef gesteld, of zal ik zeggen gestreeld? Telkens opnieuw kregen we kunstwerkjes voorgeschoteld die subliem smaakten en fantastisch oogden!

Tussen het voor en-hoofdgerecht waren we welkom om eens een kijkje te nemen achter de schermen in de keuken. Daar vertelden chef Lode & gastvrouw Barbara ons hoe het er bij hun aan toe gaat en hoe communicatie het sleutelwoord vormt tussen hen en het team.

Na dit korte intermezzo in de keuken was het tijd om elkaar in de bloemetjes te zetten. Annelies en Lotte bedankten Isabelle en Arne in naam van alle consultants met een mooie toespraak en een reisje naar Parijs, de stad van de liefde. Nadien was het de beurt aan Isabelle en Arne om de medewerkers en consultants te bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar.

We mogen geruststellen dat opnieuw dit jaar ons nieuwjaarsfeest een voltreffer was en vooral voor herhaling vatbaar!

Imalink wenst u allen nog een gezond en fijn 2020 toe!
Op een productief en collaboratief jaar!

Lotte