Skip to content

Functional Analyst

Ben jij een flexibele en communicatieve Functional Analyst met een agile mindset? Heb je een analytische geest? Solliciteer nu!

Korte taakomschrijving

Als Functional Analyst zal je meewerken aan de ontwikkeling van de oplossingen voor de gebruikers op het gebied van Workflow. Je beschrijft hiervoor de functionele vereisten. Die vertaal je vervolgens naar een functioneel ontwerp. In overleg met de technici kom je tot een goede implementatie. Ook het testen van de oplevering behoort tot jouw takenpakket.

Functional Analyst
Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Functional Analyst over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Goede kennis van Excel
  • Jira en Kendis kennen geen geheimen voor jou
  • Ervaring met Qlik Sense
  • Ervaring met SAFe en Agile

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be