Skip to content

Functional Analyst

Ben jij onze nieuwe functioneel analist in spe ?  We zijn op zoek naar een ervaren analyst die ook meewerkt aan gestructureerde organisatie en communicatie. Als functioneel analist zet je jouw team op de kaart en sta je andere teamleden in hun taken bij. Als functional analyst ben je dynamisch, proactief en een geboren communicator en dat laatste kan je ook in het Engels. Vind je je volledig in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan snel voor deze job!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als functioneel analist hou je je bezig met het analyseren van incidents en bugs. Je valideert, test en monitort de dagelijkse processen en data flows. Daarbij bied je functionele support aan de lokale data providers en users. Je bent de key communicator voor de stakeholders en participeert actief in de data community.

Jouw skills op een rijtje

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma of gelijkaardig door ervaring, ben je heel sterk in de volgende technische vaardigheden:

 

  • Je hebt ervaring met IntelliJ, BitBucket
  • Python kent geen geheimen voor jou
  • Je bent in krak met Confluence, Jira

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be