Skip to content

Business Analyst

Ben jij een communicatieve Business Analyst met ervaring in de financiële sector? Beschik je bovendien over teaching skills? Laat het ons weten!

Jouw rol als Business Analyst

Als Business Analyst organiseer je verschillende workshops. Je begrijpt, analyseert en modelleert de business processen. Ook het documenteren van de business noden behoren tot jouw takenpakket. Je identificeert de blocking issues en stelt hiervoor oplossingen voor. Daarnaast sta je ook in voor het faciliteren van het prototype en de productdemo’s. Ten slotte bereid je ook traininglessen voor.

Jouw vaardigheden en kennis

Naast het bezitten van een Master diploma beschik je als Business Analyst over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring met business requirement gathering technieken
  • Kennis van data structuren en SQL queries
  • Vaardig met Applicatie architectuur (webservice, API…)
  • Ervaring met agile projecten in financiële sector

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be