Overslaan naar inhoud

Imalink’s zomerdrink 2021

Vrijdag 16 juli 2021 was het eindelijk weer tijd voor de Imalink zomerdrink.
Dit jaar vond de drink plaats bij de pop-up bar Chez Flor te Beervelde en het was zoals altijd weer o-zo-gezellig.

We verwelkomden onze Imalink-consultants en hun partners met een champagnereceptie.

Omwille van de corona-maatregelen was het jammer genoeg niet mogelijk om lang te blijven praten met elkaar. Gelukkig toonde iedereen hiervoor respect en ging dan ook aan zijn/haar tafel zitten.

Eens iedereen zijn plaatsje had uitgekozen werden we eerst betoverd door enkele bruschetta’s en muziek van Christophe Versaevel. Hij zorgde de hele avond voor de juiste livemuziek en een fijne sfeer. Als hoofdgerecht kregen we een malse côte à l’os voorgeschoteld met verse frietjes! De gehele catering werd verzorgd door Outré uit Oudenaarde. Het was top!

Deze zomerdrink was dan ook de perfecte gelegenheid om onze nieuwe aanwezige consultants Mario, Nicolaï en Wim te verwelkomen. Op kantoor mochten we sinds oktober ook Amélie verwelkomen. Intussen is ze goed ingewerkt en geïntegreerd binnen het Imalink-Office team. Daarom nam ze van de gelegenheid gebruik om zichzelf even voor te stellen tijdens een korte speech. En wat heeft ze dat goed gedaan!

Isabelle sprak vervolgens iedereen toe en wenste ons allen een fijne avond toe.

En dan was het tijd voor dessert! Lekkere american pancakes met een bolletje ijs en verse beerveldse aardbeien, zalig gewoon!

We sloten de avond af met gezellig gekeuvel, een drankje en fantastische muziek (waar we ook nummers op verzoek konden aanvragen) van Christophe Versaevel!

Wij willen jullie allen enorm bedanken voor deze mooie avond. Wij waren oprecht gelukkig dat we jullie weer eens in levende lijve konden terugzien. Op naar de volgende bijeenkomst!?

Team Imalink