Overslaan naar inhoud

Breaking News: wij verhuizen in de lente 2024

Imalink verlaat na 23 jaar Lochristi …

Sinds mei dit jaar bestaat Imalink 23 jaar. In deze periode heeft ons kantoor zich op een aantal locaties gevestigd. Telkens in functie van onze activiteiten, onze groei en de tijdsgeest.

Toen we 15 jaar terug, op 18 september 2008, Zaffelare inruilden voor ons nieuwbouw kantoor te Beervelde wisten we nog lang niet hoe er vandaag zou worden gewerkt.

Ons huidige gebouw werd door Arne en onze toenmalige architect uitgetekend als een multifunctioneel kantoor voorzien van moduleerbare ruimtes, burelen, vergader- of studieruimtes met plaats voor ontspanning zowel binnen als buiten. Imalink was toen klaar om in te spelen op de vraag van klanten om niet enkel consultants on site in te schakelen maar ook zelf bij Imalink te huisvesten.

… We trekken naar Sint Martens Latem

Vandaag, en na twee volle jaren pandemie, stellen we vast dat de wijze waarop we onze activiteiten uitvoeren zo gigantisch is veranderd dat een nieuwe verhuis wenselijk wordt. De snelheid en nieuwe methodes waarop vandaag wordt gecommuniceerd en samengewerkt tussen ons management team, onze consultants en onze klanten en leveranciers leert ons dat het huidige kantoor niet langer op maat is van Imalink.

Daarom werd besloten om te verhuizen. Het huidige kantoor in Beervelde zal binnenkort worden te koop gesteld. Imalink heeft ondertussen een nieuwe basis gevonden. Rond maart-april 2024 zijn wij terug te vinden in het zuidwesten van Gent meer bepaald in Sint Martens-Latem. We nemen er onze intrek in een modern en performant gebouw, geheel ingericht naar onze hedendaagse behoeften van waaruit ons management team zijn activiteiten ten volle zal ontplooien. We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze beslissing onze gekende service en werkethiek ten dienste van onze medewerkers, consultants, klanten en leveranciers enkel ten goede zal komen.

We houden eraan om alvast alle lokale leveranciers en buren te danken voor de geleverde kwaliteit enerzijds en het goede nabuurschap anderzijds.

Groeten,

Isabelle en Arne