Skip to content

Project Manager

Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een ervaren Project Manager die het motiveren van zijn/haar team hoog in het vaandel draagt! Zit het bouwen van figuurlijke bruggen tussen verschillende afdelingen jou in de genen? Kom jij graag samen tot de meeste geschikte oplossing  en werk je als de beste governance structuren uit? Werk jij bovendien graag samen in een groeiende en lerende organisatie. We hebben jou nodig! Solliciteer snel!

 

Jouw rol en taken als Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de projectoutput binnen de scope. Je garandeert de vooruitgang van het project en beheert daarbij de verwachtingen van alle stakeholders. Tevens zal je rapporteren over de status en vooruitgang aan de programma manager. Ten slotte behoren ook het aansturen van het projectteam en het coördineren van de projectwerkzaamheden tot jouw takenpakket.

Project Manager - Imalink
Een oplijsting van jouw beste skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Ervaring als Project Leader in complexe technische projecten
  • Ervaring in datamanagement projecten is wenselijk

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be