Skip to content

Business Intelligence Analyst

Ben jij een klantgerichte Business Intelligence Analyst? Zijn data voor jou de oplossing om tot betere beslissingen te komen? Communiceer je bovendien ook vlot in het Engels en het Frans? Solliciteer nu!

Waar werk jij straks aan mee?

Als BI Analyst verzorg je de BI opdrachten van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de noden en vertaalt die via een functionele analyse naar een technische oplossing. Je verzorgt ook de testscenario’s en voert de testen uit. Ook de coördinatie van de user acceptance testen neem je tot jouw rekening. Je staat in voor het ontwerp en de ontwikkeling van de business laag en de visualisaties.

Een oplijsting van jouw beste skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische kennis:

  • Je hebt een gedegen kennis van requirement analyse
  • Je hebt ervaring met SQL Server
  • Je koestert een agile mindset
  • Kennis van SAP Powerdesigner is een pluspunt

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be