Skip to content

Tester

Heb jij 5 jaar ervaring als Test Analyst ? Ben jij gepassioneerd door het grondig uittesten van toepassingen en websites ? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Waar werk jij straks aan mee?

Als Test Analist zal jij ten eerste instaan voor de te testen functionaliteit, de voorbereiding van de test, het uitvoeren van de testen op basis van verschillende testscenario’s. Tot jouw takenpakket behoort ook de beschrijving en rapportering van de testen. Ten slotte verzorg je ook het opnieuw testen van eventuele problemen.

Welke skills beheers jij als de beste?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma, of gelijkaardig door ervaring, ben je heel sterk in de volgende technische vaardigheden:

  • WCAG testen
  • SoapUI
  • Agile
  • JIRA
  • Confluence
Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Marthe H.

Zelfstandig ICT Consultant Mobile

Elk project is anders, elk bedrijf is anders. En dat geeft de nodige variatie. Want routine is niets voor mij. Working with Imalink keeps me sharp.

Bjorn DS

Software Engineer

Het leuke aan Imalink is de persoonlijke band die je hebt met de andere medewerkers. Er is altijd een toffe sfeer, je voelt je geen ‘nummer’ én je werkt samen met professionele vakmensen die ook graag plezier maken.

Inge DK

Freelance Digital Media Consultant

Als freelancer is het belangrijk om continu te kunnen bijleren en op de hoogte te zijn van de laatste trends. Bij Imalink krijg ik steeds nieuwe uitdagingen, waardoor ik groei in mijn vak maar ook als persoon.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be