Overslaan naar inhoud

Test Coordinator

Ben jij een hands-on Test Coordinator die als de beste kan communiceren, coachen en prioriteiten stellen? Ben je steeds proactief en stressbestendig? Solliciteer nu

Projectomschrijving

Als Test Coordinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle testactiviteiten. Het gaat met andere woorden om een heel gevarieerd takenpakket. Zo sta je bijvoorbeeld in voor het definiëren, beheren en verzekeren van de uitvoering van de teststrategie. Je verzorgt de test inschattingen en plant de verschillende testactiviteiten. Hiernaast buig je je over de requirements met het oog op testbaarheid, consistentie en volledigheid. Ten slotte fungeer je als coach van het team.

Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Test Coordinator over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Aantoonbare ervaring met HP Quality Center
  • Regression testing kent geen geheimen voor jou
  • Goede kennis van API testing
  • Ervaring met Jira
  • Kennis van SQL

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be