Skip to content

Test Analyst

Ben jij een Test Analyst met oog voor detail? Ga je met je analytisch denkvermogen geen uitdaging uit de weg? Solliciteer vandaag nog!

Jouw rol als Test Analyst

Jouw takenpakket als Test Analyst is gevarieerd. Ten eerste zal je instaan voor het ontwikkelen van geautomatiseerde testen voor nieuwe releases. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bestaande geautomatiseerde testen alsook van de test factory ter plaatse. Ook de roll out van de testen in verschillende testomgevingen behoort tot jouw takenpakket. Je werkt steeds nauw samen met het development team en de test coördinator.

Jouw vaardigheden en kennis

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Test Analyst over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring met een van de test tools: Selenium, HP Quality Center
  • Goede kennis van testprocessen
  • ISTQB en TMAP certificaten is een plus

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be