Skip to content

Technical Writer

Heb jij minstens 3 jaar ervaring in het schrijven van technische processen en kent process management geen geheimen voor jou? Ben jij daarnaast een zelfstandige en accurate process writer en kan jij als de beste communiceren met auditors? Solliciteer dan snel en word onze nieuwe technical writer!

Waar werk jij straks aan mee?

Als Technical writer zal jij ten eerste instaan voor de standaardisatie en de documentatie van de processen. Je helpt bij het stroomlijnen van de interface. Tot jouw takenpakket behoren ook de implementatie van een nieuw gecentraliseerd systeem en de productie van verschillende types van technische documenten en diagrammen.

Welke skills beheer jij als de beste?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma, of gelijkaardig door ervaring, ben je heel sterk in de volgende technische vaardigheden:

  • MS Office 365 tools
  • ITIL
  • Lean en Six Sigma
  • Agile / scrum

Daarnaast is het ook belangrijk dat je naast een heel goede kennis van het Nederlands of het Frans zeer goed Engels kan. Het documenteren van de technische processen gebeurt namelijk in het Engels.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be