Skip to content

Technical Lead Jenkins

Een stressbestendige Technical Lead met ruime ervaring van Jenkins? Zoekend naar een functie in internationale en agile context? Solliciteer nu!

Wat staat jou te wachten?

Als technical lead neem je de leiding over de ontwikkeling van de data warehouse CICD code automation. Je analyseert de requirements en stelt een design voor aan de product owners en solution architecten. Ook voor de implementatie ben je verantwoordelijk. Je bent steeds actief in het opstellen van de standaarden. Ten slotte zal je ook de kwaliteit van de opgeleverde code monitoren.

Wat zijn jouw beste skills?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Technical Lead over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring in het opstellen van complexe pipelines in Jenkins
  • Goede programmeerskills in Python en Groovy
  • Noties van Git en Bitbucket zijn een pluspunt
  • Vlot spreken en schrijven in het Nederlands en het Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Marthe H.

Zelfstandig ICT Consultant Mobile

Elk project is anders, elk bedrijf is anders. En dat geeft de nodige variatie. Want routine is niets voor mij. Working with Imalink keeps me sharp.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be