Skip to content

Team Lead Development

Ben jij een geboren team lead met een gedegen technische achtergrond? Communiceer je vlot in het Engels? Kijk je uit naar een uitdagend project? Solliciteer nu!

Taakomschrijving

Als Team Lead Development neem je de leiding over het development team. Je bent verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van het platform. Je ondersteunt het team in het onderhouden van de code kwaliteit, de organisatie en de automatisering. Je waakt steeds over de end to end performantie, kwaliteit en responsiviteit van applicaties. Kortom gaat het om een gevarieerd takenpakket waarbij je de leiding krijgt over een enthousiast team!

Profielomschrijving

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Team Lead Development over de volgende ervaring en skills:

  • Aantoonbare ervaring als Team Lead
  • Kennis van Cloud technologie (Azure)
  • Ervaring met Docker en Kubernetes is een pluspunt

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be