Skip to content

Tableau Developer

Een Tableau Developer met een goede kennis van het Engels? Met interesse in UX? Met een data-oriented mindset? We zoeken jou! Solliciteer nu!

Job description

Als Tableau Developer blik je idealiter terug op enkele jaren ervaring. Zelfstandig Tableau rapporten ontwerpen en opleveren aan de hand van verschillende databronnen is voor jou dan ook geen probleem. Je zorgt samen met team dagdagelijks voor het aanleveren van de meest geschikte data. Je communicatieskills zullen goed van pas komen tijdens het communiceren met de business. Je staat namelijk ook in voor het capteren van hun behoeften. Ten slotte stel je hen ook een design voor dat overeenstemt met hun doelstellingen.

Tableau Developer
Profile description

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Tableau Developer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Tableau Desktop kent geen geheimen voor jou
  • Kennis van SQL is aangewezen
  • Ervaring met PowerBI is een plus
  • Vlot communiceren in het Nederlands en het Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be