Skip to content

System Engineer

Ben jij een System Engineer die niet terugdeinst voor complexe problemen? Ben je een teamplayer? Communiceer je vlot in het Engels? Solliciteer nu!

Jouw rol

 Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle authenticatie gerelateerde incidenten. Daarnaast zorg je ervoor dat alle wachtwoorden van alle mogelijke gebruikers

gesynchroniseerd blijven over al de verschillende authenticatie systemen. Je geeft ook technische ondersteuning voor de verschillende backend systemen zoals Active Directory. Je bent medeverantwoordelijk voor het design en de setup van nieuwe systemen enerzijds en het onderhoud van de omgeving anderzijds. 

Jouw vaardigheden en ervaring

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als System Engineer over de volgende vaardigheden:

  • Zeer goede kennis van Windows Operating Systems
  • Kennis van Active Directory
  • Vaardig met scripting zoals Powershell of Perl

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

 

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be