Overslaan naar inhoud

System Engineer Web Application Servers

Ben jij de gedreven System Engineer met sterke communicatieve en analytische skills die we zoeken? Solliciteer snel!

Jouw taakomschrijving

Als System Engineer ben jij binnen jouw domein verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de Web Application Servers en zoek je voortdurend naar structurele verbeteringen om de prestaties, stabiliteit en beschikbaarheid te garanderen.

Je bent in staat om conceptueel na te denken en hebt een stevige dosis analytische en synthetische vaardigheden. Je zoekt naar creatieve oplossingen die voldoen aan de eisen om de continuïteit te garanderen van bestaande processen en systemen. Je bent resultaatgericht met oog voor kwaliteit.

Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als System Engineer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Red Hat JBoss EAP, Red Hat Enterprise Linux
  • JDBC, JMS, EJB
  • Python scripting
  • Apache
  • Zeer goede communicatie skills

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Bjorn DS

Software Engineer

Het leuke aan Imalink is de persoonlijke band die je hebt met de andere medewerkers. Er is altijd een toffe sfeer, je voelt je geen ‘nummer’ én je werkt samen met professionele vakmensen die ook graag plezier maken.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be