Overslaan naar inhoud

System Engineer Linux

Ben jij een gedreven System Engineer met goede analytische en technische skills? Communiceer je vlot in het Engels? Solliciteer snel!

Jouw taakomschrijving

Als System Engineer beschik je over hands-on kennis en een probleemoplossend vermogen. Zo zorg je ervoor dat de omgevingen en tools effectief kunnen gebruikt worden door ontwikkelaars. Je komt in een team terecht dat verantwoordelijk is voor de technische installatie en het onderhoud van de infrastructuur. Je zal in een uitdagende en internationale omgeving werken.

Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als System Engineer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Goede kennis van Linux
  • Kennis van Informatica Tools zoals MDM, BDM
  • Kennis van Teradata, SQL en Oracle
  • Kennis van Active Directory
  • Vlot communiceren in het Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be