Overslaan naar inhoud

Support & Roll Out Engineer M365

Ben jij de analytische Support Engineer die probleemoplossend kan handelen? Ben je ook gedreven om de eindgebruiker te helpen? Solliciteer snel!

Jouw taakomschrijving

Als Helpdesk Operator neem jij het initiatief om dagelijks werk uit te voeren rekening houdend met teamwork, prioriteiten en risico inschatting. Je beheert graag de hardware, doet aan installaties, problem solving en asset management. Je beschikt over een aanpassingsvermogen zodat veranderende omgevingen, taken, verantwoordelijkheden of mensen geen invloed hebben op resultaten. Je blijft effectief presteren onder tijdsdruk en je kan zowel klanten als collega’s duidelijk informeren over de vooruitgang van je activiteiten.

Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma, of gelijkaardig door ervaring, beschik je als Support Engineer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring met Microsoft Office 365 en Device Management
  • Klantgerichtheid, stressbestendigheid, analytisch en probleemoplossend denken
  • Vlot communiceren in het Nederlands

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Artuur VDK

Artuur VDK

Full Stack Angular Web Developer

Vandaag werk ik voor Imalink als fullstack developer in een bancaire omgeving. Fullstack, want ik doe alles; ik pas databases aan, schrijf code in Java als backend en creëer een frontend met Javascript (Typescript en Angular). Superleuk dat Imalink mij de mogelijkheid biedt om dergelijke opdracht uit te voeren bij een grote bank. Zo leer ik goed hoe het ganse proces werkt.

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Marthe H.

Zelfstandig ICT Consultant Mobile

Elk project is anders, elk bedrijf is anders. En dat geeft de nodige variatie. Want routine is niets voor mij. Working with Imalink keeps me sharp.

Bjorn DS

Software Engineer

Het leuke aan Imalink is de persoonlijke band die je hebt met de andere medewerkers. Er is altijd een toffe sfeer, je voelt je geen ‘nummer’ én je werkt samen met professionele vakmensen die ook graag plezier maken.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be