Skip to content

Solution Architect

Breng jij in een oogopslag structuur en samenhang? Heb je een neus voor de nieuwste trends en evoluties? Jij bent de Solution Architect die we zoeken!

Jouw takenpakket

Als Solution Architect zal je instaan voor het vertalen, analyseren en challengen van de business requirements in een fit-for-purpose IT-oplossing. Je zal aan de hand hiervan mee richting geven aan de domeinarchitectuur. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en mee uittekenen van de roadmap voor de uitbouw van een leads framework. Ook het inschatten van het budget en het bewaken van de timing en de haalbaarheid behoren tot jouw takenpakket. Je werkt hierbij steeds planmatig met een correcte prioriteitsstelling en volgt die ook op.

Jouw kennis en vaardigheden

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Solution Architect over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Je kan terugblikken op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je hebt ruime ervaring met Adobe
  • Uitgesproken interesse in big data omgeving en cloud is een must
  • Modelleringtools als Visio en Archimate kennen geen geheimen voor jou
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels
  • Ervaring in een SAFe omgeving

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be