Skip to content

Solution Architect SAP

Ben jij een Solution Architect SAP met minstens 3 jaar ervaring met SAP implementaties? Volg jij de nieuwste SAP trends op de voet op? Solliciteer nu!

De opdracht

Als Solution Architect SAP neem je het voortouw in het project en begeleid je het ontwikkelingsteam. Je staat je in voor het designen, ontwikkelen en implementeren van een systemenarchitectuur. Je evalueert hiervoor ten eerste de business requirements. Je beoordeelt de huidige systeemarchitectuur en werkt samen om oplossingen aan te bevelen. Hiernaast los je de technische problemen op.

Solution Architect SAP
Het profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Solution Architect SAP over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Zeer goede kennis van S/4 HANA, SAP Fiori en Successfactors
  • Goed communiceren in het Nederlands en het Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be