Skip to content

Solution Architect Cloud

Ben jij een Solution Architect met een development achtergrond? Sta jij steeds garant voor een goede werking in multi-cloud omgevingen? Solliciteer nu!

Jouw takenpakket

Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de architecturale oplossing voor verschillende projecten. Je ondersteunt het development team in het design van de applicaties aan de hand van services. Op die manier ben je een aanspreekpunt in alle fases van de microservice ontwikkelingscyclus: gaande van de analyse en het design enerzijds tot de ontwikkeling en de testing anderzijds. Je waakt hierbij steeds over de kwaliteit van het geheel.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Solution Architect over de volgende vaardigheden:

  • Zeer goede kennis van microservice design patterns
  • Ervaring met DevOps methodologie
  • Uitstekende kennis van Azure in een multi-cloud omgeving
  • Een goede achtergrond in development
  • Goede kennis van M365 is een meerwaarde

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be