Skip to content

Solution Architect

Ben jij een Solution Architect die steeds het evenwicht vindt tussen de business en de noden en zodoende de beste oplossing vindt in de Enterprise Architecture? Solliciteer nu!

In een notendop: jouw taken

Als Solution Architect begrijp en analyseer je de noden van de business. Je vertaalt ze naar IT oplossing die in lijn is met de business requirements en de vooropgestelde enterprise architectuur. Je ondersteunt voor de toekomstige ontwikkeling en verbetering van het framework. Je bent verantwoordelijk voor operationele beslissingen waarvan je de impact definieert. Je bent steeds actief betrokken in de IT architectuur en helpt collega’s waar nodig.

In een notendop: jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Solution Architect over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Minstens 5 jaar ervaring als Solution Architect
  • Ervaring met een Agile omgeving
  • Kennis van ArchiMate en Visio is een plus
  • Goed begrip van data modelling
  • Vlotte communicatie in Nederlands en Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be