Skip to content

Solution Analyst

Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een Solution Analyst die voornamelijk zal instaan voor pakketimplementaties. Je zal deel uitmaken van een team en worden ingezet voor verschillende projecten. Vlot communiceren in het Nederlands en in het Engels is voor jou geen probleem. Indien jij de Solution Analist bent die we zoeken, horen we het graag zo snel mogelijk!

Imalink - Solution Analyst
Jouw takenpakket

 Als Solution Analyst ben je verantwoordelijk voor het beheer en de implementatie. Je zal instaan voor system requirement analyses en het vertalen van functionele business requirements naar de technische systeem requirements. Je verzorgt daarbij ook opleidingsmateriaal en documentatie voor de eindgebruiker en meer concreet zal je de verandering binnen de organisatie begeleiden.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je over de volgende vaardigheden

  • Ervaring met pakketimplementaties zoals Sailpoint of andere pakketten
  • Kennis van Identity & Access Management
  • Cloud security is niet nieuw voor jou
  • Ervaring binnen security hoeft niet maar is mooi meegenomen

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be