Overslaan naar inhoud

Business Analyst

Ben jij een communicatieve Business Analyst? Zoek jij steeds naar de meest efficiënte oplossing rond IT-systemen, processen en methodes? Solliciteer snel!

Jouw verantwoordelijkheden

Als Business Analyst buig je je samen met ander business analisten over verschillende procesoplossingen. Je werkt mee aan een reeks uiteenlopende projecten. Concreet ben je verantwoordelijk voor het analyseren van processen. Je helpt mee met het verbeteren en efficiënter maken van informatiestromen en bedrijfssystemen.

Jouw expertise

Naast het bezitten van een Master of Bachelor diploma beschik je als Business Analyst over de volgende kennis en ervaring:

  • Aantoonbare ervaring als Business Analyst
  • Ervaring met functionele analyses en procesverbeteringen
  • Vlotte Nederlandse en Engelse communicatieskills

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be