Skip to content

Software Engineer Teradata

Voor een project zijn we op zoek naar een Software Engineer die een krak is in het analyseren van data processen en over excellente analytische en probleemoplossende vaardigheden beschikt. Je werkt zowel in team als zelfstandig en beschrijft jezelf als dynamisch, proactief, stressbestendig en gedreven. Hebben we zonet volledig jouw persoonlijkheid omschreven? Solliciteer dan snel en maak deel uit van ons team als Software Engineer.

Jouw dagtaak

 Als Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het transformeren van data files. Je implementeert hierbij de source data dictionaries. Je staat in voor de creatie van de technische mappings. Tevens valideer en test je de data transformaties en sta je in voor de technische support van de lokale data providers en de gebruikers.

Jouw vaardigheden

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in:

  • Teradata
  • SQL
  • Linux
  • HDFS
  • Ervaring met datawarehousing
  • Kennis van IFRS is een plus

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be