Skip to content

Senior Support Engineer

Ben jij een Senior Support Engineer die zich vlot kan uitdrukken in het Nederlands en het Frans? Kan je terugblikken op enkele jaren ervaring? Solliciteer nu!

Jouw verantwoordelijkheden

 Als Senior Support Engineer coördineer je implementatieprojecten en roll-outs van nieuwe IT-hardware en oplossingen op verschillende locaties. Je bespreekt de vereisten van de infrastructuur met de stakeholders. Daarnaast beheer je de bestellingen van de hardware en de installatie ervan. Je bent ook verantwoordelijk voor het herkennen, documenteren en rapporteren van IT issues.

 

Jouw skills en kennis

Naast het bezitten van een Bachelor diploma beschik je als Senior Support Engineer over een goede kennis van:

  • Windows
  • VMWare
  • Routers en switches
  • Cisco
  • Cloud
  • ITIL

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be