Skip to content

Senior Node Developer

Ben jij een communicatieve en gedreven Senior Developer Node? Heb je bovendien ervaring als Technical Lead ? Solliciteer nu!

Wat staat je te wachten?

Met je uitgebreide kennis van Node kom je als Senior Developer terecht in een scrumteam. Je werkt samen aan de ontwikkeling van de website. Coderen en testen kan je als de beste. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor de andere ontwikkelaars. Naast ontwikkelen zal je ook mee richting geven aan de architectuur. Je bent onder andere verantwoordelijk voor installeren en configureren van packages die nodig zijn voor de server.

Senior Node Developer
Wie ben jij?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Developer Node over de volgende ervaring en skills:

  • Minstens 5 jaar ervaring als Node Developer
  • Aantoonbare ervaring met PHP en Angular
  • Kennis van React en MongoDB 
  • Ervaring met Unit testen en Continuous Integration

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be