Skip to content

Senior .NET Developer

Ben je een Developer met ruime ervaring in .NET? Heb je bovendien ervaring met coördinatie? Jij bent de .NET Ontwikkelaar die we zoeken!

Jouw takenpakket in het kort

Als Senior .NET Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van diverse applicaties. Je staat in voor de analyse. Je fungeert tevens als coach naar jouw collega’s toe.

Jouw vaardigheden

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als senior Developer over de volgende vaardigheden:

  • Goede kennis van .NET en meer bepaald C#
  • Kennis van Angular of WPF
  • Je bent communicatief, analytisch, neemt initiatief en je kan zelfstandig werken

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!


Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be