Skip to content

Senior .Net Developer, Modeller

Op zoek naar een developer die nauwgezet implementeert, becommentarieert en test. Ben je communicatief en werk je graag in team? Solliciteer nu!

Jouw rol als Developer

Als Developer zal je instaan voor het omzetten van de statistische modellen van C++ naar C#. Je verwerft hierbij eerst inzicht in de installaties, het productieproces en de IT-oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van het test framework. Hiervoor genereer je test cases op basis van simulaties in het oude systeem. Ten slotte behoort ook de begeleiding van de migratie van de oude naar de nieuwe toepassing tot jouw takenpakket.

Jouw vaardigheden en ervaring

Naast het bezitten van een Master diploma in wetenschappen, engineering of wiskunde beschik je over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Voorkennis van statistiek is noodzakelijk
  • Gedegen kennis en ervaring .NET in C#
  • Kennis van Angular en Typescript is plus
  • Ervaring met SQL Server is mooi meegenomen

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be