Skip to content

Senior Java Developer

Voor onze klant binnen de bancaire sector zijn we op zoek naar een Backend Java Developer met minstens 5 jaar ervaring. De Java Ontwikkelaar die wij zoeken is een echte team player en communicatief ingesteld. Het is een leergierig persoon die openstaat voor het steeds opnieuw bijschaven van zijn of haar development skills. Hebben we zonet jou beschreven? Laat het ons vandaag nog weten!

Your day in a nutshell

Als Backend Java Developer zal je elke dag voor een nieuwe uitdaging staan. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het design. Je analyseert hierbij technische problemen en stelt hiervoor ook verschillende oplossingen voor. Tevens fungeer je als coach voor de team members en werk je samen met de functionele en technische analisten.

Must haves

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je sterk in de volgende technische kennis:

  • Java
  • Spring Framework
  • Spring Security
  • SOAP, restful webservices
  • JavaScript, TypeScript

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be