Overslaan naar inhoud

Senior Functional Analyst

Ben jij een communicatieve Senior Functional Analyst die kan terugblikken op minstens 5 jaar ervaring? Ben jij technisch zeer goed aangelegd? Solliciteer nu!

Projectomschrijving

Als Senior Functional Analyst ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de identificatie, analyse en omschrijving van bestaande business processen. Ook nieuwe functionele noden in kaart brengen behoort tot jouw takenpakket. Je formuleert de juiste oplossingen om tot het juiste functionele design te komen. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het test plan en de test cases. Ten slotte zorg je steeds voor de nodige documentatie.

Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Functional Analyst over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Uitstekende kennis van BPMN en UML
  • Zeer goede kennis van requirements gathering technieken
  • Kennis van XML en JSON

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

 

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be