Skip to content

Senior Full Stack Developer .NET

Ben jij een ervaren Full Stack Developer .NET met een excellente kennis van webdevelopment ? Communiceer je ook vlot in het Engels en het Frans? Solliciteer nu!

Projectomschrijving

Als Senior Full Stack Developer .NET sta je in voor de ontwikkeling en het onderhoud van verschillende applicaties. Je voert hiervoor verschillende technische analyses uit. Door jouw ervaring ben je ook verantwoordelijk voor het coachen van de junior ontwikkelaars. 

 

Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Full Stack Developer .NET over de volgende ervaring en skills:

  • Ervaring in webontwikkeling
  • .NET en Angular kennen geen geheimen voor jou
  • Kennis van EntityFramework
  • In het bezit van Microsoft .NET Application Development Foundation certificaat

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be