Skip to content

Senior Full Stack Developer Java

Ben jij een developer die alles kent van Java en Javascript? Kan je steeds terugvallen op jouw sterke analytische skills? Solliciteer nu!

Wat staat jou te wachten?

Als Full Stack Developer Java zal je bijdragen aan het managen van de planning voor het technische design, de ontwikkeling en de implementatie fases.  Na het bestuderen van het functioneel design, teken je het technische design uit. Je coacht en motiveert hierbij steeds de ontwikkelaars wat het technische aspect betreft. Je coördineert de programmeeractiviteiten en bent verantwoordelijk voor de kwantiteit en kwaliteit van het opgeleverde werk van de programmeurs. Programmatie verzorg je zelf ook. Tevens de testfases en designs behoren tot jouw takenpakket.

Wat zijn jouw beste skills?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Full Stack Developer over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Java 8
  • Zeer vaardig met Javascript
  • Ervaring met GIT en Nodejs
  • Ervaring of interesse in Cloud, AWS
  • Goede communicatieskills in Nederlands en Engels

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-profielen. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Artuur VDK

Artuur VDK

Full Stack Angular Web Developer

Vandaag werk ik voor Imalink als fullstack developer in een bancaire omgeving. Fullstack, want ik doe alles; ik pas databases aan, schrijf code in Java als backend en creëer een frontend met Javascript (Typescript en Angular). Superleuk dat Imalink mij de mogelijkheid biedt om dergelijke opdracht uit te voeren bij een grote bank. Zo leer ik goed hoe het ganse proces werkt.

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be