Skip to content

Senior Frontend Developer

Ben jij een Senior Frontend Developer? Heb je ervaring met scrum en agile? Ben jij stressbestendig? Solliciteer nu!

Wat zijn de verwachtingen?

Als Senior Frontend Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van applicaties die te maken hebben met supply chain. Je schrijft code en ontwikkelt patronen. Ook debugging en testing zijn jouw taken. Naast het schrijven van nieuwe functionaliteiten ontferm je je ook over de uitbreiding van de bestaande code.

 

Wie ben jij?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Frontend Developer over de volgende ervaring en skills:

  • Excellente kennis van .NET
  • Goede kennis van Angular
  • Documenteren kan je als de beste

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be