Skip to content

Senior Cloud Native Developer Azure

Ben jij een Senior Cloud Native Developer Azure met daarnaast een doorgedreven kennis van .NET Development? Werkte je eerder in de bancaire sector? Solliciteer nu!

 
Jouw verantwoordelijkheden

Als Senior Cloud Native Developer Azure  beschik je over kennis en ervaring in zowel Azure Services als .NET ontwikkeling. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de nodige automatische voorziening van veilige omgevingen voor .NET applicaties en de overdracht naar Azure. Hierbij moet ook rekening worden gehouden met verschillende security aspecten.

 

Jouw skills en kennis

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Cloud Native Developer Azure over de volgende ervaring en skills:

  • Excellente kennis van Azure Services
  • Zeer goede kennis van .NET Core en C#
  • Kennis van Vue, Angular en React is mooi meegenomen
  • Ervaring met Agile en SAFe

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be