Skip to content

Senior Backend Developer Java

Zit programmeren in je bloed en hebben Java en Spring Framework geen geheimen meer voor je aangezien je al meerdere jaren ervaring op jouw conto hebt? Heb je bovendien ervaring in een meer coachende functie? Jij bent dé Java Backend Developer die we zoeken! Laat je het ons weten?

Jouw taken

De Java Backend Developer die wij zoeken zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van applicatie componenten. Je staat meer specifiek in voor het design van die componenten en werkt daarvoor nauw samen met de technical lead en senior ontwikkelaars. Je krijgt ook een meer coachende rol aangezien je de medewerkers zal bijstaan met hulp op meer technisch niveau wanneer noodzakelijk.

Jouw skills en expertise

Naast het bezitten van een Master of Bachelor diploma beschik je als Senior Backend Developer Java over de volgende kennis en ervaring:

  • Excellente kennis van Java is een vereiste
  • Je hebt een uitstekende kennis van JPA, Hibernate en Spring
  • Ervaring met test driven development is belangrijk
  • Design van SOAP en RESTful services
  • Zeer goede kennis van Angular

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be