Overslaan naar inhoud

Senior Backend Developer Java Spring

Ben jij een ervaren Backend Developer met een passie voor Java en Spring? Neem je graag een coachende rol op? Voel je je op je best in een agile omgeving? Solliciteer nu!

Projectomschrijving

Als Senior Backend Developer Java Spring kom je terecht in een team van verschillende analisten en developers. Door jouw aantoonbare ervaring vorm jij een belangrijke schakel in het team van backend developers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het moderniseren van de applicatie. Application Design is hier ook een belangrijk onderdeel van. Ten slotte sta je als Senior Developer ook in voor het coachen van het development team.

Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Backend Developer Java Spring over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Excellente kennis van Java en Spring
  • Hibernate en JPA kennen geen geheimen voor jou
  • Ervaring met Test Driven Development
  • Goede kennis van Oracle

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be