Overslaan naar inhoud

Senior Backend Developer Java Spring

Ben jij een enthousiaste Backend Developer met een passie voor Java en Spring? Kan jij terugblikken op enkele jaren ervaring? Neem je graag een coachende rol op? Solliciteer nu!

Wat staat jou te wachten?

Als Senior Backend Developer Java Spring kom je terecht in een team van verschillende analisten en developers. Jij versterkt met jouw aantoonbare ervaring de backend developers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het moderniseren van de applicatie. Application Design is hier ook een belangrijk onderdeel van. Ten slotte sta je als Senior Developer ook in voor het coachen van het development team.

 

Wie ben jij?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Backend Developer Java Spring over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Excellente kennis van Java en Spring
  • Hibernate en JPA kennen geen geheimen voor jou
  • Ervaring met Test Driven Development
  • Goede kennis van Oracle

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Artuur VDK

Artuur VDK

Full Stack Angular Web Developer

Vandaag werk ik voor Imalink als fullstack developer in een bancaire omgeving. Fullstack, want ik doe alles; ik pas databases aan, schrijf code in Java als backend en creëer een frontend met Javascript (Typescript en Angular). Superleuk dat Imalink mij de mogelijkheid biedt om dergelijke opdracht uit te voeren bij een grote bank. Zo leer ik goed hoe het ganse proces werkt.

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be