Overslaan naar inhoud

Security Architect

Ben jij gedreven Security Architect die kan terugblikken op meerdere jaren ervaring? Ben jij een ware teamplayer? Solliciteer nu!

Functieomschrijving

Als Security Architect heb je een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning op vlak van security voor de applicatie en integratie architectuur. Je identificeert de risico’s en draagt bij tot de referentiearchitectuur. Je beoordeelt de security ontwerpen en stelt deze voor. Je bent steeds het eerste aanspreekpunt voor alle security gerelateerde architectuurvragen.

Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Security Architect over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Uitstekende kennis van security design van applicaties, data en infrastructuur
  • Kennis van GDPR
  • TOGAF is een plus

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be