Skip to content

SAP HR Consultant

Je bent een gepassioneerd SAP Developer met een ruime ervaring in HR ? Je wenst deze passie en jouw ervaringen te delen met een team van gelijkgestemde SAP adepten ? Mooi, dan ben jij de persoon die we graag willen toevoegen aan ons ervaren team van SAP consultants.

Welke taken wachten op jou?

Als Analist-Programmeur werk je mee aan de optimalisatie van een brede waaier aan HR tools en processen zoals payroll, tijdsprocessen, opleidingsbeheer en personeelsadministratie.

  • Je optimaliseert de HR processen
  • Je neemt een coördinerende rol bij het uitwerken van de implementaties en helpt mee ABAP code te schrijven en te debuggen
  • Je helpt de behoeften van de business te analyseren en oplossingen voor te stellen
Jouw vooropleiding, vaardigheden en ervaring

Je hebt een Bachelor of een Master diploma en uit jouw werkervaring leiden we een ruime ervaring als SAP HR Consultant af?

  • Je beschikt over de juiste skills om verbeteringen te detecteren
  • Door je gedrevenheid inspireer je collega’s en overtuig je gebruikers
  • Je kent of hebt interesse in nieuwe SAP technologieën zoals Fiori apps, SAP UI5
  • Zeer goede kennis van het Nederlands, aangevuld met een grondige kennis Frans en Engels is een must

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers, maar het is de unieke Imalink spirit die ons verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Jurgen H.

ICT Consultant SAP

“Als beginneling in ICT werd ik bij Imalink goed opgevangen. En dat word ik nog steeds. Het management team en de collega’s van Imalink staan altijd klaar met advies en ondersteuning waar nodig. Regelmatig mag ik ook op cursus om mij bij te scholen.”

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be