Overslaan naar inhoud

Python Developer

Ben je een communicatieve Python Developer die zowel in teamverband als zelfstandig functioneert? Communiceer je vlot in het Engels? Solliciteer vandaag nog!

Jouw takenpakket

Als Python Developer sta je ten eerste in voor de ontwikkeling van Python applicatie componenten. Hierbij zal je een bijdrage leveren aan onder andere het ontwerp van die componenten. Dit zal gebeuren in nauwe samenwerking met andere senior developers. Hiernaast verzorg je ook technische documentatie.

Jouw skills

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Python Developer over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Zeer vaardig met Python
  • Ervaring met SQL en Oracle
  • Development tools als Docker en git kennen geen geheimen voor jou
  • Kennis van Azure is mooi meegenomen

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT-consultants, maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Karl VDB

Independent Software Engineer

Correct en op tijd betaald worden, is iets wat voor zelfstandigen niet altijd evident is. Met Imalink ben ik daar wél zeker van. Het is een financieel gezond bedrijf, oké. Maar het is ook een kwestie van respect en dat waardeer ik!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Bjorn DS

Software Engineer

Het leuke aan Imalink is de persoonlijke band die je hebt met de andere medewerkers. Er is altijd een toffe sfeer, je voelt je geen ‘nummer’ én je werkt samen met professionele vakmensen die ook graag plezier maken.

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be