Overslaan naar inhoud

Project Manager Business Intelligence

Ben jij een gedreven en dynamische Project Manager? Heb jij ervaring met Business Intelligence? Communiceer je vlot in het Nederlands en het Engels? Solliciteer nu!

Jouw taakomschrijving

 Als Project Manager neem je de leiding over IT-projecten en zal je verschillende mutlidisciplinaire teams aansturen. Je ziet toe op het opleveren van de projectoutput binnen de afgesproken scope, tijd en kost. Je coördineert de projectwerkzaamheiden en hakt knopen door.

Jouw profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Project Manager over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Minstens 5 jaar ervaring als Project Manager
  • Ervaring met Business Intelligence
  • Kennis van PMBok, Agile en Scrum

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be